«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Фірмова страва моєї подруги. Готує на всі свята: просто казка, а не м’ясо

Сьогодні хочу запропонувати вам зробити дуже смачні і соковиті відбивні з курячого м’яса в оригінальному і пікантному цибульному клярі. Така ароматна і хрустка скоринка, ідеально доповнює соковите і ніжне м’ясо. Рецепт простий, приготування просте, а страва – просто дивовижна. Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
  • філе куряче, 700 г;
  • яйця, 2 шт;
  • сіль, перець, спеції;
  • цибуля, 1 шт;
  • майонез, борошно, сметана.


Процес приготування:

  • М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
  • Ріжемо філе на скибочки і кожну відбиваємо.
  • Змішуємо сметану з сіллю і перцем, будь-якими спеціями на ваш смак і змащуємо сумішшю м’ясо з усіх боків.

Порада
Найкраще втирати соус руками, щоб волокна добре просочувалися і маринувалися.

  • Ми залишаємо м’ясо маринуватися на 30 – 60 хвилин.
  • Цибулю тремо на крупній тертці і змішуємо з яйцями, за смаком солимо і перчимо.
  • Кожен шматочок м’яса обвалюємо в борошні, потім мачаємо в цибульно-яєчну масу і обсмажуємо на розігрітій олії з двох сторін.

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі