Фірмова страва моєї подруги. Готує на всі свята: просто казка, а не м’ясо
Сьогодні хочу запропонувати вам зробити дуже смачні і соковиті відбивні з курячого м’яса в оригінальному і пікантному цибульному клярі. Така ароматна і хрустка скоринка, ідеально доповнює соковите і ніжне м’ясо. Рецепт простий, приготування просте, а страва – просто дивовижна.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- філе куряче, 700 г;
- яйця, 2 шт;
- сіль, перець, спеції;
- цибуля, 1 шт;
- майонез, борошно, сметана.
Процес приготування:
- М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
- Ріжемо філе на скибочки і кожну відбиваємо.
- Змішуємо сметану з сіллю і перцем, будь-якими спеціями на ваш смак і змащуємо сумішшю м’ясо з усіх боків.
|
Порада |
- Ми залишаємо м’ясо маринуватися на 30 – 60 хвилин.
- Цибулю тремо на крупній тертці і змішуємо з яйцями, за смаком солимо і перчимо.
- Кожен шматочок м’яса обвалюємо в борошні, потім мачаємо в цибульно-яєчну масу і обсмажуємо на розігрітій олії з двох сторін.