«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Два гарних рецептів для приготування пиріжків з яблуками. Їх з’їдають ще гарячими

Таких смачних та оригінальних пиріжків ви ще ніколи не куштували. Поєднання солодкої та солоної начинки здивує вас своїм смаком. Ваша родина залишиться задоволеною від ароматних пиріжків.

Пиріжки з щавлем та яблуками з дріжджового тіста.

Вам знадобиться:

  • Борошно пшеничне – 0,5 кг.;
  • Цукор – 200 грамів;
  • Вода питна – 240 мл.;
  • Дріжджі сухі – пару чайних ложок;
  • Сіль кухонна – ½ чайної ложки;
  • Олія рафінована – 50 мл.;
  • Яблука – 250 грамів;
  • Щавель – 200 грамів;
  • Яйце куряче – 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Візьміть каструлю, налийте воду та підігрійте. Додайте столову ложку цукру, 100 грамів борошна та дріжджі. Залишіть опару на 20 хвилин у теплому місці.
  2. Після додайте олію та борошно, що залишилось. Замісіть тісто.
  3. Тісто накрийте рушником та залишіть у теплому місці на 90 хвилин.
  4. Яблука наріжте не великим кубиком.
  5. Наріжте дрібно щавель.
  6. Змішайте щавель зі столовою ложкою цукру. Помніть руками та злийте сік, що утворився.
  7. Змішайте щавель з яблуками.
  8. Розділіть тісто на рівні частинки. У кожну частинку покладіть начинку та чайну ложку цукру. Защепніть краї та сформуйте пиріжки.
  9. Деко застеліть пергаментом. Викладіть пиріжки та залишіть постояти протягом 10 хвилин у теплому місці.
  10. Змастіть пиріжки яйцем та випікайте протягом 20 хвилин, при температурі 220 градусів.

Смачного!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі