«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Дуже смачні запечені кабачки з помідорами! Хіт сезону!

Кабачки – це такий продукт, який в літній час знаходиться в достатній кількості.

Однак не завжди знаєш, що з них приготувати. Всі рецепти вже приїлися і хочеться чогось новенького.

Тому ми Вам розповімо як же смачно і швидко приготувати страви з цих овочів.

Кабачки з помідором і сиром

Складові:

    2 кабачка;
    4 помідора;
    ½ скл. сметани;
    100 г твердого сиру;
    спеції

Спосіб приготування

1. Почнемо готувати страву з того, що наріжемо кільцями овочі. Далі до кабачків додаємо сіль і перець і даємо трохи постояти, поки вони випустять сік.

2. Тепер почнемо викладати підготовлені овочі в змащену форму. Помідори чергуємо з кабачками.

3. Після цього перемішуємо сметану зі спеціями і поливаємо цією сумішшю нашу страву, зверху натираємо сир.

4. Тепер залишилося увімкнути духовку і запекти страву протягом півгодини.

Кабачки з печінкою і сиром

Складові:

    4 кабачка;
    0,5 кг печінки;
    1 цибулина;
    150 г сиру;
    спеції;
    фольга для випічки.

Спосіб приготування

1. Для початку ми розігріємо духовку. В цей час займемося кабачками. Їх необхідно розрізати навпіл, очистити від насіння і натерти зсередини спеціями.

2. Далі займемося печінкою. Її необхідно дрібно нарізати і обсмажити разом з цибулею. Потім викласти суміш у підготовлені кабачки.

3. Тепер на деко вистилаємо фольгу і змажемо її маслом. Потім страву можна відправляти в духовку.

4. Випікається вона 20 хвилин, після чого посипається сиром і доводиться до готовності ще 5 хвилин.

Кабачки з сиром

Складові:

    2 кабачка;
    200 г твердого сиру;
    4 ст. л. сметани;
    2 зубчики часнику;
    спеції.

Спосіб приготування

1. Насамперед поріжемо невеликими кубиками кабачки і викладемо їх в форму для запікання, яку обов’язково необхідно змастити.

2. Тепер поставимо їх в духовку запікатися 20 хвилин, а самі зробимо соус. Для цього змішаємо сметану, часник і спеції, і, після того як овочі приготуються, заллємо їх цією сумішшю.

3. Також потремо кабачки твердим сиром і знову відправляємо в духовку ще на 20 хвилин.

Всі 3 рецепти неймовірно легкі, вони не займуть у Вас багато часу, а страви вийдуть надзвичайно смачними.

У літню пору можна хоч кожен день готувати такі овочі.

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі