«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Дуже смачні домашні тортики

1. ДОМАШНІЙ ТОРТ "МАЛИНОВЕ ЩАСТЯ"

Інгредієнти:

    яйця курячі - 4 шт.

    цукор (150 г - для тіста, 150 г - для крему) - 300 г

    борошно - 150 г

    сир (м'який) - 300 г

    йогурт (зі смаком малини або полуниці) - 150 г

    малина (можна замінити полуницею) - 200 г

    малиновий сироп (для просочення) - 50 мл

    ванілін - 1 г

 

Приготування:

Приготувати класичний бісквіт. Відокремити білки від жовтків. Почати збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додати цукор. Коли білкова маса стане білою і досить щільною, по одному додати жовтки, продовжуючи при цьому збивати. Просіяти в миску з білками борошно, акуратно вимішуючи ложкою у напрямку знизу вгору. Готове тісто вилити у форму і відправити в розігріту до 190-200 градусів духовку на 30 хвилин.

Приготувати крем. Збити сир, цукор, малину, ванілін до однорідної маси. Готовий бісквіт перевернути на тарілку (решітку, рушник) і дати охолонути. Розрізати на два-три коржі й просочити їх малиновим сиропом. Кожен шар промазати кремом і з'єднати всі коржі в один торт. Краї обмазати кремом. Прикрасити за бажанням.

2. ШОКОЛАДНО-ПОЛУНИЧНИЙ ТОРТ

Інгредієнти:

    борошно - 3,5 ст. л

    яйця курячі - 5 шт.

    цукор - 230 г

    какао - 2 ст. л.

    розпушувач - 1 ч. л.

    ванільний цукор - 1 пакетик

    масло вершкове (м'яке) - 300 г

    згущене молоко - 1 банка

    полуниця (свіжа) - 300 г

Приготування:

Збити 5 яєць зі склянкою цукру і 1 пакетиком ванільного цукру в білу пухку масу.

Просіяти в яєчну масу 3,5 столові ложки борошна (з верхом), 2 столові ложки какао і 1 чайну ложки розпушувача. Акуратно перемішати до отримання однорідного тіста. Застелити форму папером для випічки, змастити маслом і викласти в неї тісто.

Випікати у заздалегідь розігрітій духовці при температурі 190 градусів приблизно 45 хвилин. Готовність бісквіта перевірити дерев'яною паличкою. Спечений бісквіт викласти на решітку і залишити на деякий час.

Приготувати вершковий крем. Збити 300 г вершкового масла з банкою згущеного молока. Змастити торт кремом, боки обсипати крихтою і прикрасити верх полуницею.

3. ТОРТ ІЗ ГОТОВИХ БІСКВІТНИХ КОРЖІВ

Інгредієнти:

    готові бісквітні коржі - 1 уп.

    сметана - 500 грамів

    згущене молоко - 300 грамів

    банани - 3 шт.

    ківі - 3 шт.

Приготування:

Нарізаємо банани на тоненькі кружечки. Очищаємо ківі й нарізаємо кружечками. В глибоку тарілку викладаємо сметану і згущене молоко. Збиваємо міксером. Викладаємо перший корж на широку тарілку. Промазуємо отриманим кремом. Викладаємо нарізані банани і ківі. Зверху укладаємо другий корж, також його промазуємо кремом і викладаємо шматочки бананів і ківі. Потім - третій корж, але спочатку укладаємо шматочки бананів. Промазуємо кремом, щоб не було видно бананів.

Зверху прикрашаємо кружечками ківі. Ставимо в холодильник на 3 години, а краще торт із готових бісквітних коржів приготувати ввечері та залишити просочуватися на ніч. Нарізаємо торт на шматочки і подаємо до чаю. Смачного!

4. СМАЧНИЙ ТОРТИК ІЗ ГОТОВИХ КОРЖІВ

Інгредієнти:

    готові бісквітні коржі - 1 упаковка (3 коржа)

    вершкове масло - 200 грамів

    згущене молоко - 1 банка

    кава з цукром - 1 стакан

    курага - 150 грамів

    виноград - 150 грамів

    ананас - 3 кільця

Приготування:

Нарізаємо на дрібні шматочки курагу. Нарізаємо кільця ананаса на шматочки. Нарізаємо виноград, розділяючи ягідки навпіл.

У глибоку тарілку викладаємо вершкове масло і згущене молоко. Збиваємо міксером. Збиваємо, поки крем стане повітряним і однорідним.

Викладаємо корж на тарілку і просочуємо його солодкою кавою. Змащуємо корж кремом. Викладаємо нарізані виноград, курагу і ананас. Закриваємо зверху коржем і все повторюємо. Зверху красиво прикрашаємо і прибираємо в холодильник на 2-3 години, а краще смачний торт приготувати ввечері та залишити його в холодильнику на ніч.

5. СМЕТАННИЙ ТОРТ ІЗ КРЕКЕРАМИ

Інгредієнти:

    сметана - 500 грамів

    цукор - 200 грамів

    крекер несолоний - 400 грамів

    банани - 2 шт.

    груші м'які - 2 шт.

    курага - 200 грамів

    шоколад - 50 грамів

Приготування:

Нарізаємо на шматочки банани, курагу і груші. В глибоку тарілку викладаємо сметану і цукор.

Збиваємо міксером до розчинення цукру. Додаємо нарізані фрукти. Все перемішуємо.

Додаємо крекер. Перемішуємо і прибираємо в холодильник на 3 години, а краще залишити на ніч, щоб зайва волога краще увібралася в крекер. Перевертаємо і вміст викладаємо на тарілку.

Прикрашаємо залишками печива і посипаємо зверху натертим шоколадом.

 

6. ТОРТ ІЗ ПРЯНИКІВ І БАНАНІВ

Інгредієнти:

    пряники шоколадні - 450 грамів

    сметана - 500 грамів

    банани - 3 шт.

    цукор - 100 грамів

 

Приготування:

Подрібнюємо пряники дрібно. В глибоку тарілку викладаємо сметану і цукор. Збиваємо міксером, поки цукор не розчиниться. На тарілку викладаємо шар подрібнених пряників. Змащуємо сметанним кремом.

Нарізаємо тонко банани. Викладаємо на крем банани. Зверху засипаємо наступний шар і так повторюємо поки не закінчаться пряники. Нарізаємо пряники тонко на 3 частини і прикрашаємо зверху. Заливаємо все зверху кремом. Прибираємо торт у холодильник на пару годин, а краще на ніч, щоб він добре просочився.

7. ШВИДКИЙ ТОРТ ІЗ ГОТОВИХ КОРЖІВ

Інгредієнти:

    готові коржі для торта

    200 г вершкового масла

    1 баночка згущеного молока

    1 баночка вареного згущеного молока

    2-3 банани

Приготування:

Все згущене молоко з'єднати з маслом. Добре збити міксером. Банани нарізати на скибочки. Перший корж покласти на тарілку. Викласти 1/3 частину крему. Розподілити його по коржу. Покладіть зверху другий корж і злегка притисніть. Викласти другу частину крему. Розподілити його по коржу. Розложити зверху шматочки бананів. Трохи промазати їх кремом. Покладіть зверху останній корж. Змастити кремом (промазавши краї торта). Прикрасити тертим шоколадом. Поставити в холодильник на 3-4 години.

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі