«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Дуже ситний та ароматний пиріг з молодою капустою, який готується декілька хвилин

Цей пиріг особливо ціниться тим, що не вимагає зайвих зусиль та багато часу на своє приготування.

Рідке тісто замішується зі швидкістю звуку, начинка готується в одну мить, так що підготовчих процедур від вас знадобиться мінімум. Змішати, нарізати, залити і запекти – духовка працює, ви відпочиваєте в очікуванні кулінарного тріумфу, пише Жіночий світ.

Основа начинки – молода капуста, але у фантазії немає меж. Список інгредієнтів в цьому випадку – чиста умовність. Відкриваєте холодильник, дивіться, що там. Печериці, болгарський перець, шпинат, варена куряча грудка, консервована кукурудза – що знайдете, те і додавайте!

Складові:

    Кефір – 250 мл
    Соняшникова олія – 30 мл
    Капуста білокачанна – 500-600 г
    Яйце – 3 шт.
    Цибуля – 1 шт.
    Пшеничне борошно – 220 г
    Зелена цибуля – 0,5 пуч.
    Кріп – 0,5 пуч.
    Сіль за смаком
    Чорний перець (мелений) за смаком

Приготування:

Яйця збийте з сіллю і перцем, не преставаючи збивати, поступово влийте кефір. Додайте просіяне борошно і перемішайте. У вас повинно вийти тісто як на оладки.

Капусту промийте, наріжте, перекладіть в глибоку миску, посоліть і злегка вимніть рукми. Додайте нарізані дрібно зелену цибулю і кріп. Цибулину наріжте дрібно і протушкуйте на олії. Додайте до підготовленої капусти, перемішайте.

Форму для випічки злегка змастіть соняшниковою олією, присипте борошном. Вилийте у форму половину тіста, потім викладіть начинку, зверху залийте тістом.

Поставте пиріг в духовку випікатися при 180 градусах (40-60 хвилин).

Заливні пироги – це особлива каста випічки, на користь якої роблять вибір господині, які цінують кожну вільну хвилину. Приготуйте і відразу кладіть в тарілку подвійну порцію. Рецепт неодмінно повинні дізнатися ваші друзі, поділіться з ними!

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі