«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Дуууже смачні Сінабони.Цей рецепт-стане твоїм улюбленим

Улюблені булочки з корицею дуже легко зробити вдома.

 

ТІСТО: 

✅5 яєць 

✅80 гр цукру 

✅180 мл теплого молока 

✅пачка ваніліну (1 гр) 

✅7 гр сухих дріжджів 

✅50 гр вершкового масла

✅600 гр борошна (може піти трохи більше, або меньше. Повинно вийти м’яке, липке тісто) 

✅щіпка солі 

 

Спосіб приготування

Змішуємо столову ложку цукру, молоко і дрожджі, даєм постояти 15 хв,на теплому місці, щоб утворилася шапочка. Потім збиваємо яйця з цукром, додаємо дріжджову суміш, розтоплене масло, ванілін, сіль, і в кінці муку. Вимішуємо тісто. Накриваємо і даємо постояти 2-3 години. Тісто підніметься у 2-3 рази. Потім розгортаємо тісто в пласт, товщиною 5 мм, всю поверхню змащуємо маслом, посипаємо сумішшю цукру і кориці, закручуємо в рулет. Ділимо наш рулет на шматочки, товщиною близько 3 см. Ставимо на деко на кінцеве вистояння близько 30 -40 хвилин, і після цього випікаємо при 180 градусі до рум’яної скоринки.

НАЧИНКА:

✅150 гр цукру

✅12 гр меленої кориці (можна і більше)

✅70 гр м’якого вершкового масла для змащування пласта тіста

 ПОМАДКА:

✅200 гр вершкового сиру (у мене Віолеті)

✅150 гр цукрової пудри

 ✅ванілін 1 гр

✅мяке вершкове масло 30 гр

 ✅молоко 50 мл Збиваємо все разом до однородності, якщо хочемо рідшого-додаємо більше молока. Гарячі Сінабони рясно змащуємо помадкою. При бажанні посипаємо горішками.

Приємного чаювання!🙌🙌🙌

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі