Домашнє вино зі старого варення
Швидше зберігай цей рецепт і пробуй приготувати вино з варення . Потрібні лише найпростіші та бюджетні інгредієнти, які вже є на твоїй кухні. Відмінне рішення для тих, хто не знає, куди влаштувати банку старого варення!
Як приготувати домашнє вино зі старого варення
Приготувати вино в домашніх умовах можна з будь-якого варення: малинового, вишневого, полуничного, смородинового, обліпихового. Експериментуй та насолоджуйся приголомшливим смаком та ароматом домашнього напою.
- 0,5 л варення
- 2 стопки цукру
- 1 стакан рису
- 2 л води
Приготування
1. Рис, цукор та варення помісти в банку об’ємом 3 л.
2. Залийте інгредієнти теплою водою так, щоб до краю банки залишилося 10 см.
3. Одягни на шийку банки рукавичку і укутай ємність ковдрою. Банку слід тримати у теплому місці.
Вино з варення в домашніх умовах можна пробувати вже за 20 днів, але краще почекати місяць. На готовність напою вкаже рукавичка: спочатку вона стоятиме вертикально, а потім впаде. Отоді й можна куштувати вино! До речі, рукавичку потрібно використовувати тонку, медичну. Спробуєш вино зі старого варення ?
джерело