«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Домашнє вино зі старого варення

Люблю за сімейною вечерею чи в компанії з подругами випити келих червоного напівсолодкого. Але ціни на вино просто вражають! Смачний та якісний напій без хімії коштує дуже дорого. Тому я готую домашнє вино , у складі якого впевнена на всі 100%.

Швидше зберігай цей рецепт і пробуй приготувати вино з варення . Потрібні лише найпростіші та бюджетні інгредієнти, які вже є на твоїй кухні. Відмінне рішення для тих, хто не знає, куди влаштувати банку старого варення!домашнє вино з варення

Як приготувати домашнє вино зі старого варення

Приготувати вино в домашніх умовах можна з будь-якого варення: малинового, вишневого, полуничного, смородинового, обліпихового. Експериментуй та насолоджуйся приголомшливим смаком та ароматом домашнього напою.
 

  • 0,5 л варення
  • 2 стопки цукру
  • 1 стакан рису
  • 2 л води

Приготування
1. Рис, цукор та варення помісти в банку об’ємом 3 л.інгредієнти у банку

2. Залийте інгредієнти теплою водою так, щоб до краю банки залишилося 10 см.

додавання води

3. Одягни на шийку банки рукавичку і укутай ємність ковдрою. Банку слід тримати у теплому місці.

Вино з варення в домашніх умовах можна пробувати вже за 20 днів, але краще почекати місяць. На готовність напою вкаже рукавичка: спочатку вона стоятиме вертикально, а потім впаде. Отоді й можна куштувати вино! До речі, рукавичку потрібно використовувати тонку, медичну. Спробуєш вино зі старого варення ?

джерело 

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі