«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Дівчата, пора маринувати кабачки! Закуска, яка змітається зі столу за дві секунди

Сезон кабачків зараз в розпалі, а значить, саме час готувати смачні закуски з вітамінного овоча.

Редакція «Так Просто!» вже розповідала тобі, як цей овоч смажити, тушкувати, запікати, але сьогодні ми розповімо тобі, як його замаринувати. Повір, ця закуска з’їдається просто в мить!

СКЛАДОВІ

  • 500 гр молодих кабачків
  • 1,5 ч. л. солі
  • 70 г олії
  • 2 ст. л. оцту
  • 2 ст. л. меду
  • 5-6 зубчиків часнику
  • мелений чорний перець
  • свіжа зелень

Приготування

Кабачки вимий і очисти від шкірки. Якщо кабачки молоді, то її можна залишити. Потім наріж овочі дуже тонкими кружечками або смужками. Найкраще скористатися овочечисткою, тоді скибочки будуть ідеально тонкими. Залиш їх ненадовго, щоб стекла зайва вода.

А тим часом приготуй маринад. Видави часник, змішай його з соняшниковою олією і медом. Ретельно перемішай і додай оцет, перець і дрібно нарізану зелень. Ще раз перемішай. Ось маринад і готовий.

Тепер злий з кабачків воду, гарненько вичави їх руками, залий маринадом і ретельно перемішай. Прибери в холодильник на 2-3 години, а після подавай до столу.

Ось така ніжна і смачна  закуска з кабачків! Її можна подавати до будь-якого гарніру, вона поєднується з усіма стравами. Вельми проста закуска, жодної  зайвої метушні, проте яка виходить смакота! Смачного!

Сезон кабачків потрібно використовувати по максимуму, ну не їсти ж весь час одне і те ж.

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі