«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Деруни по-особливому. Покроковий рецепт з фото

Приготування дерунів звична справа для всіх українських господинь. І в більшості випадків, проста повсякденна страва.

 Але якщо підійти до приготування з творчим натхненням отримаємо несподівано святковий смаколик, що годиться  для прийому гостей. Тож витратимо не багато часу і приготуємо деруни по-особливому.

Інгредієнти звичні:

  1. картопля 6-7 шт.,
  2. цибулина,
  3. печериці 300 гр,
  4. 2 зубці часнику,
  5. сіль, спеції,
  6. яйце,
  7. 1 ст.л.борошна,
  8. півсклянки сметани,
  9. 100 гр твердого сиру.

Картоплю, пів-цибулини та часничок натерти на тертці для дерунів. Додати сіль, перець, яйце та 1 ст.л. борошна.

Смажити подовгасті, тонкі деруни до золотистого кольору з обох боків.

Печериці або будь-які інші гриби потушкувати з цибулею та спеціями до готовності та перемолоти в комбайні на фарш.

Кожен дерун щедро змастити начинкою.

Звернути рулетиком і скласти у посудину для запікання

Обкласти нарізаними грибочками, полити сметаною та затерти сиром.

Запекти в печі протягом 10-15 хвилин.

Подавати, поливаючи підливою, що утворилась під час приготування. Смачного!

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі