«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Деруни по-особливому. Покроковий рецепт з фото

ІНГРЕДІЄНТИ

 

  1. Картопля 7 шт.
  2. Цибуля ріпчаста 1 шт.
  3. Печериці свіжі 300 г
  4. Часник 2 зуб.
  5. Сіль за смаком
  6. Перець чорний мелений за смаком
  7. Яйце куряче 1 шт.
  8. Борошно пшеничне 1 ст. л.
  9. Сметана 20% 0.5 скл.
  10. Сир голландський 100 г

Приготування дерунів звична справа для всіх українських господинь. І в більшості випадків, проста повсякденна страва.

Але якщо підійти до приготування з творчим натхненням отримаємо несподівано святковий смаколик, що годиться для прийому гостей. Тож витратимо не багато часу і приготуємо деруни по-особливому.

ПРИГОТУВАННЯ:

Картоплю, пів-цибулини та часничок натерти на тертці для дерунів. Додати сіль, перець, яйце та 1 ст. л. борошна.

Смажити подовгасті, тонкі деруни до золотистого кольору з обох боків.

Печериці або будь-які інші гриби потушкувати з цибулею та спеціями до готовності та перемолоти в комбайні на фарш. Кожен дерун щедро змастити начинкою.

Звернути рулетиком і скласти у посудину для запікання.

Обкласти нарізаними грибочками, полити сметаною та затерти сиром. Покласти в духовку на 40 хв при температурі 180 градусів.

Подавати, поливаючи підливою, що утворилась під час приготування.

Смачного!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі