Чудовий рецепт приготування кабачків фаршированих фаршем в клярі. У вас вийде ніжна та корисна закуска
Кабачки з фаршем в клярі смачна овочева-м'ясна закуска на кожен день особливо літом. Чудовий рецепт приготування кабачків фаршированих фаршем в клярі. У вас вийде ніжна та корисна закуска з кабачків до святкового столу.
Інгредієнти
- Кабачки молоді 2 шт.
- Фарш 200 г.
- Яйця 2 шт.
- Борошно, олія, сіль, перець
Рецепт приготування
Кабачки добре миємо, обсушуємо і нарізаємо кільцями товщиною 1 см.
Потім з кабачків вирізаємо серединки. Із залишків серединок кабачка я приготую оладки з кабачків.
Начиняємо серединки кабачків фаршем.
Обвалюємо фаршировані кільця у борошні, потім вмочити у збиті яйця і смажимо на розігрітій сковорідці, на середньому вогні, з обох боків до золотавого кольору.
Кабачки з фаршем в клярі готові, прикрашаємо зеленню та пригощаємо друзів та родичів!