«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Чудовий рецепт приготування кабачків фаршированих фаршем в клярі. У вас вийде ніжна та корисна закуска

Кабачки з фаршем в клярі смачна овочева-м'ясна закуска на кожен день особливо літом. Чудовий рецепт приготування кабачків фаршированих фаршем в клярі. У вас вийде ніжна та корисна закуска з кабачків до святкового столу.

Інгредієнти

  1. Кабачки молоді 2 шт.
  2. Фарш 200 г.
  3. Яйця 2 шт.
  4. Борошно, олія, сіль, перець

Рецепт приготування


Кабачки добре миємо, обсушуємо і нарізаємо кільцями товщиною 1 см.
 

Кабачки з фаршем в клярі



Потім з кабачків вирізаємо серединки. Із залишків серединок кабачка я приготую оладки з кабачків.
 

Кабачки з фаршем в клярі



Начиняємо серединки кабачків фаршем. 
 

Кабачки з фаршем в клярі



Обвалюємо фаршировані кільця у борошні, потім вмочити у збиті яйця і смажимо на розігрітій сковорідці, на середньому вогні, з обох боків до золотавого кольору. 
 

Кабачки з фаршем в клярі

 

Кабачки з фаршем в клярі

 

Кабачки з фаршем в клярі



Кабачки з фаршем в клярі готові, прикрашаємо зеленню та пригощаємо друзів та родичів! 
 

Кабачки з фаршем в клярі

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі