«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Будь-яке м’ясо готую лише за цuм рeцептом. Воно тaке смачне, м’яке та соковите! Хоч вари, хоч смаж, а хоч запікай!

Будь-яке м’ясо готую лише за цuм рeцептом. Воно тaке смачне, м’яке та соковите! Хоч вари, хоч смаж, а хоч запікай!

Експрес-м’ясо! Воно буде смачним, соковитим!

Складові:

  • М’ясо – 500 г
  • Яйце куряче – 2 шт
  • Гірчиця – 1 ст.л.
  • Крохмаль картопляний – 0.5 ст.л.
  • Рослинна олія – 1 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л
  • Суміш перців – 0.5 ч.л
  • Кунжут – 2 ч.л

Приготування

1. Готуємо заливку. Змішуємо яйця, крохмаль, гірчицю, сіль, перець.

2. Додайте свої улюблені спеції.

3. Гірчицю можна брати абсолютно будь-яку.

4. І смак буде трохи варіюватися. Заливка готова.

5. Нарізаємо м’ясо зручними Вам шматочками і перемішуємо з заливкою.

6. Відправляємо ємність в холодильник. Бажано, на ніч.

7. Але весь секрет у тому, що м’ясо може так зберігатися навіть кілька днів!

8. Все готово, залишиться лише підсмажити м’ясо, коли це вам потрібно.

9. На розпеченій сковороді з олією обсмажити шматочки м’яса з двох сторін, посипаючи кунжутом.

10. Смажиться м’ясо дуже швидко.

11. Як тільки м’ясо зарум’янилося, страва готова! Смачного!

За матеріалами

 

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі