Банановий торт без випічки: готуємо швидко, смачно і з простих інгредієнтів
Для приготування нам знадобиться:
- 4 упаковки сухої суміші для пудингу;
- 1,3 л молока;
- 5 столових ложок цукру;
- 350 г йогурту без добавок;
- 4 банана;
- 250 г вершкового масла;
- 2 упаковки печива савоярді;
- 250 г вершків для збивання 33%;
- 1 пакетик закріплювача для вершків;
- 2 пакетики ванільного цукру.
Процес приготування
З молока, цукру, сухого суміші потрібно зробити пудинг за допомогою варіння. Потрібно суміш постійно розмішувати, доводячи до необхідної консистенції, потім прибрати з плити. Накрийте пудинг харчовою плівкою щільно, приберіть в прохолодне місце, щоб він охолов.
Вершкове масло необхідно пом’якшити, збивати до пишної консистенції. Продовжуйте збивати частинами, додаючи в пудинг. Збийте до однорідної консистенції, також частинами додайте йогурт. Крем потрібно зробити однорідним, без будь-яких грудочок
Розріжте на шматочки, довжина яких близько 3 см. Додайте їх до крему, гарненько розмішуючи. Потім необхідно підготувати форму з роз’ємним кільцем, застеліть дно фольгою. Викладіть половину пудингу з печивом, утрамбовуючи щільно, накриваючи бананами, які розрізали уздовж. Зверху додайте ще частина пудингу, гарненько вирівняйте.
Помістіть торт в холодильник на ніч. Він повинен просочитися, бути більш щільним по консистенції. Вранці необхідно витягнути десерт з холодильника, прикрасити збитими вершками з цукровою пудрою. Також можна торт прикрасити фруктами, якими побажаєте. Смачного!