«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Баклажани від мами

Інгредієнти:

  • баклажани - 500 г
  • помідори - 500 г
  • сир твердий - 200 г
  • яйця - 2 шт.
  • борошно - 1 ст. л.
  • соняшникова олія для смаження
  • сіль, перець

Баклажани від мами. Інгредієнти.

Приготування:

Баклажани нарізані кільцями.

Баклажани помити, нарізати кружельцями товщиною 0,4-0,5 см.

Яйця в мисці посолені і поперчені.

Яйця розбити в миску, добре посолити, поперчити і розмішати вінчиком.

Додаємо муку у збиті яйця.

Додати 1 ст. л. борошна і добре збити вінчиком.

Баклажани обмочені у збитих яйцях обсмажуються на сковорідці.

Баклажани обмакати в яйці і смажити на сковорідці до золотистого кольору.

Очищені від шкірки помідори нарізаємо кружельцями.

Тим часом помідори ошпарити окропом, очистити від шкірки і нарізати кружельцями.

Нарізаємо плюстерками сир.

Сир нарізати плюстерками.

Обсмажений баклажан. Шар 1.

Шар 1. Спершу викласти обсмажені баклажани.

Обсмажений баклажан + помідор. Шар 1.

Шар 1. На баклажан викласти помідор. Посолити.

Обсмажений баклажан + помідор + сир. Шар 1.

Шар 1. Помідор накрити сиром.

Обсмажений баклажан. Шар 2.

Шар 2. Спершу викласти обсмажені баклажани.

Обсмажений баклажан + помідор. Шар 2.

Шар 2. На баклажан викласти помідор. Посолити.

Обсмажений баклажан + помідор + сир. Шар 2.

Шар 2. Помідор накрити сиром.

Обсмажений баклажан. Шар 3.

Шар 3. Спершу викласти обсмажені баклажани.

Обсмажений баклажан + помідор. Шар 3.

Шар 3. На баклажан викласти помідор. Посолити.

Обсмажений баклажан + помідор + сир. Шар 3.

Шар 3. Помідор накрити сиром.

Перекладені шарами баклажани викладені в деко.

Деко злегка змастити рослинною олією і викласти перекладені баклажани. Випікати в духовці при 180 °C поки не розплавиться сир (приблизно 20-30 хв).

При подачі "баклажани від мами" можна викласти на листки салату і притрусити рубленим кропом.

Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі