«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Бабусині пиріжки. Старий домашній рецепт тіста для пиріжків!

Бабусині пиріжки - саме так називає їх моя сім'я! Тому що рецепт такий старий, що вже ніхто і не пам'ятає звідки він в нашій родині. А пиріжки все просто обожнюють! Важко уявити собі, що може бути смачніше. Пиріжки НЕ черствіють, а може з тієї причини, що ні залежуються, ми дуже швидко і з'їдаємо завжди.

Складові:

  1. борошно - 2 кг .;
  2. 2 пакетика сухих дріжджів по 11 грам;
  3. молоко - 3 склянки (можна воду);
  4. 8-10 ст.л. цукру;
  5. яйце - 5 шт;
  6. маргарин - 250 грам (можна масло);
  7. сіль - 1 ч.л.

 Покроковий рецепт

  1. Молоко підігрійте, додайте до нього дріжджі, 200 грам борошна, столову ложку цукру.
  2. Поставте в тепле місце, щоб опара підійшла, над нею повинна утворитися своєрідна «шапка».
  3. Маргарин або масло розтопіть. Окремо збийте яйця з цукром.
  4. Змішайте яйця з цукром, додайте опару, маргарин, сіль і поступово додаючи борошно замісити тісто. Тісто необхідно добре вимісити, щоб воно було м'яким і податливим і перестало липнути до рук.
  5. Тісто накрийте рушником, і приберіть в тепле місце для підйому на 1-1,5 години.
  6. Коли тісто готове, розділіть його на частини, і ліпіть пиріжки з будь-якою начинкою.

Пиріжки випікайте в духовці при температурі 200 ° 20-30 хвилин.

Я бажаю вам, щоб пиріжки вийшли найсмачнішими і ароматними. Всього вам доброго.

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі