Бабусині пиріжки – готуються швидко, миттєво з’їдаються
Мої бездріжджові пиріжки з зеленою цибулею і яйцем, з’їдаються миттєво, раджу збільшити порцію в два рази. Навчила мене готувати такі пиріжки моя улюблена бабуся, яка жила в селі.
Складові
Для тіста:
- Кефір 300 – мл
- Борошно 500 – гр
- Рослинна олія 60 – мл
- Цукор – 1 ст л
- Сіль – 1 щіпка
- Сода – 1 ч л
Для начинки:
- Зелена цибуля – 500 гр
- Яйце – 5 шт
- Вершкове масло – 50 гр
- Для обсмажування пиріжків рослинне олія
Бабусині пиріжки, покроковий рецепт
Просіваємо борошно, додаємо соду, рослинну олію, теплий кефір, сіль і цукор – за смаком. Перемішуємо. Після чого замісити тісто. Накрити рушником, дати постояти 30 хвилин.

Нарізану цибулю розім’яти товкачем, яйця натерти на тертці, посолити і перемішати в мисці.

Поверхня посипати борошном, тісто поділити на рівні частини, розкачати на коржі. Коржі заповнити начинкою, покласти шматочок вершкового масла, сформувати форму пиріжка. Налити в сковороду олію, розжарити, і обсмажити пиріжки до до бажаного рум’янцю (скоринки).
