«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Ароматні та смачні сосиски в тісті по-домашньому. Покроковий рецепт приготування

Пропонуємо приготувати страву, для тих, хто полюбляє швидкий перекус або у кого часто виникає проблема, що можна з’їсти в дорозі. Дуже смачна, м’яка та ароматна сосиска в тісті. Скуштувавши цю смачну булочку з сосискою ви на довгий час позбудетесь відчуття голоду. Інгредієнти:
  • Молоко – 125 мл.;
  • Вода питна – 125 мл.;
  • Дріжджі – 25 гр.;
  • Сіль кухонна – 5 гр.;
  • Цукор – 2 чайні ложки;
  • Олія рафінована – 30 мл.;
  • Яйце куряче – 2 шт.;
  • Борошно пшеничне – 500 гр.;
  • Сосиски на ваш смак – 10-12 шт.;
  • Кунжут або насіння льону – для прикраси.

Спосіб приготування:

  1. Візьміть невелику місткість, налийте молоко, воду, додайте дріжджі, цукор та просіяне борошно – 5 столових ложок. Все ретельно перемішайте та залишіть опару на пів години.
  2. Через 30 хвилин додайте 1 яйце, сіль, рафіновану олію та поступово додайте борошно.
  3. Замісіть тісто й залишіть відпочивати на 60 хвилин, накривши рушником.
  4. Розділіть тісто навпіл. Розкатайте тонким пластом та наріжте тоненькими смужками шириною 3 см.
  5. Зніміть обгортку із сосисок, якщо це необхідно та обгорніть смужкою тіста.
  6. Збийте яйце для змащування.
  7. На деко устелене пергаментом викладіть сосиски в тісті, змастіть яйцем та прикрасите кунжутом або насінням льону, за бажанням.
  8. Випікати до утворення золотавої скоринки при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Джерело 

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі