Апетитна і хрустка закуска всього із трьох інгредієнтів
Завдяки короткій тепловій обробці, капуста зберігає майже всі свої корисні властивості, що дуже важливо, адже цей овоч багатий на вітаміни, клітковину, мінеральні солі, необхідні нашому організму. Тому смажена в яйці капуста – це не тільки ситне, швидке і недороге, але і корисне частування.
ІНГРЕДІЄНТИ
1 невеликий качан молодої капусти (вагою до 1 кг)
3 яйця
панірувальні сухарі
сіль, перець за смаком
соняшникова олія для смаження
ПРИГОТУВАННЯ
Головний секрет в приготуванні такої капусти – правильна нарізка. Качан повністю видаляти не можна, оскільки капустяні листи просто розваляться під час приготування. Зріжте тільки виступаючу частину качана, качан наріжте часточками.
Бланшируйте капусту в підсоленій воді протягом 5 хвилин.
Злегка остудіть. Яйця збийте, посоліть і поперчіть за смаком. Умочуйте кожну капустяну скибочку в яйці, потім в сухарях, потім знову в яйці і відправляйте на сковороду з розігрітим маслом. Смажте до зарум’янювання з кожної сторони.
Тепер це одна з моїх улюблених страв з капусти! Така закуска прекрасно поєднується з будь-якою зеленню або соусом, наприклад, сметанним з часником. Смачного!
Джерело: Головні новини