Чекала осінь заради соковитого гарбуза: готую ніжну сирну запіканку, цей смак не передати словами

17 жовтня 2018 р. 18:12

Осінь гідна любові лише за те, що вона дарує нам такий дивовижний плід, як гарбуз. Її можна використовувати для приготування цілющих засобів, в якості прикраси для інтер’єру і, звичайно ж, для приготування смачних страв.

У холодну пору так хочеться чогось солодкого, та побільше, щоб підняти собі настрій, пише сайт Головні Новини .

А гарбуз просто відмінно підходить для приготування солодких і корисних десертів .

Сьогодні наша редакція поділиться з тобою рецептом дуже ніжної і смачної запіканки з гарбуза. Цей сирно-гарбузовий десерт подобається і дорослим, і дітям. А виглядає він настільки спокусливо, що сміливо може займати центральне місце на святковому столі.

СКЛАДОВІ:

  1. 800 г гарбуза
  2. 500 сиру
  3. 200 г цукру
  4. 5 яєць
  5. 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  6. 25 г маку
  7. цедра одного апельсина
  8. 100 г сметани

ПРИГОТУВАННЯ

Постав м’якоть гарбуза в духовку запікатися. Залиш 100 г м’якоті на заливку, а решту відіжми через складену в декілька шарів марлю. Подрібни просушений гарбуз в блендері або м’ясорубці. Додай 70 г цукру, цедру, 2 яйця, 1 ст. л. крохмалю і гарненько перемішай.

Читайте також