Жюльєн з куркою і грибами в булочках

04 березня 2018 р. 18:30

Оригінальна варіація улюбленої всіма страви! Жульєн наливається в ароматні хрусткі булочки і запікають у духовці. Однієї такої «тарілки» з лишком вистачить, щоб нагодувати навіть дуже голодну людину.

На приготування цієї страви знадобиться мінімум часу і мінімальний продуктовий набір.

Інгредієнти на 2 порції:

куряче філе 300 грам;

гриби свіжі (печериці) 200 грам;

вершки 20% (можна замінити сметаною) 200 мл;

сир твердий 100 грам;

цибуля 1 шт .;

булочки готові (пшеничні або житні) 2 шт .;

рослинна олія для обсмажування;

сіль, перець, спеції за смаком.

Приготування:

Куряче філе відварити в підсоленій воді.

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії.

Гриби нарізати дрібною соломкою і обсмажити з цибулею до випаровування рідини.

Куряче філе нарізати тонкою соломкою, змішати з грибами і цибулею, додати вершки, сіль і спеції. Готувати 15 хвилин на середньому вогні, потім зняти з вогню і трохи остудити.

Натерти сир на крупній або середній тертці.

У булочках обрізати верхню частину й витягти м’якуш.

Викласти булочки на деко, покритим пергаментом, наповнити готовим жульєном, посипати сиром і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин.

Дістати з духовки і відразу подавати.

Готову страву прикрасити зеленню.

Смачного!

Джерело: wworld.com.ua

Читайте також