На приготування цієї страви знадобиться мінімум часу і мінімальний продуктовий набір.
Інгредієнти на 2 порції:
куряче філе 300 грам;
гриби свіжі (печериці) 200 грам;
вершки 20% (можна замінити сметаною) 200 мл;
сир твердий 100 грам;
цибуля 1 шт .;
булочки готові (пшеничні або житні) 2 шт .;
рослинна олія для обсмажування;
сіль, перець, спеції за смаком.
Приготування:
Куряче філе відварити в підсоленій воді.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії.
Гриби нарізати дрібною соломкою і обсмажити з цибулею до випаровування рідини.
Куряче філе нарізати тонкою соломкою, змішати з грибами і цибулею, додати вершки, сіль і спеції. Готувати 15 хвилин на середньому вогні, потім зняти з вогню і трохи остудити.
Натерти сир на крупній або середній тертці.
У булочках обрізати верхню частину й витягти м’якуш.
Викласти булочки на деко, покритим пергаментом, наповнити готовим жульєном, посипати сиром і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин.
Дістати з духовки і відразу подавати.
Готову страву прикрасити зеленню.
Смачного!
Джерело: wworld.com.ua