Інгредієнти необхідні для приготування:
- Одна куряча грудка;
- Одна морквина;
- Пів молодого кабачка;
- Одна цибулина;
- Два зубці часнику;
- Одне яйце;
- По одній чайн. ложці приправ і солі;
- Перець в залежності від смаку;
- Чотири картоплини;
- Один болгарський перець;
- 150 г сиру.
Покроковий процес приготування
Ретельно помийте грудку. Відокремте філе від кісток. Поріжте м’ясо на шматочки.
Зріжте шкірку у половини кабачка і поріжте на шматки.
Перекрутіть курку, кабачок і часник за допомогою м’ясорубки.
Зніміть лушпиння з цибулини і дрібненько наріжте.
Морквину середнього розміру очистіть, помийте і натріть за допомогою терки з дрібними отворами.
Обсмажте моркву і цибулю на олії соняшниковій.
Смажені овочі додайте в фарш.
Всипте сіль і приправи. Підійдуть італійські трави.
Вбийте яйце.
Добре перемішайте.
Очистіть картоплю і поріжте великими кружками.
Візьміть деко і промажте його соняшниковою олією.
Розкладіть картопляні кружки на відстані один від одного.
З фаршу сформуйте котлетки, які підходять за розміром картоплі. Покладіть зверху картоплі.
Вичистіть у болгарського перцю насіння і поріжте у вигляді соломки.
Розкладіть на котлети по три штучки.
Закрийте фольгою і помістіть на 40 хвилин у духовку. Температура запікання 200 °.
Через 40 хвилин вийміть і посипте тертим сиром. Поверніть на 10 хвилин, щоб сир розплавився. Смачного!