1. Салат «Швидко і смачно»
Складові
- Ковбаса
- Свіжий огірок
- Капуста
- Цибуля
- Майонез
- Спеції за смаком
Приготування
Нарізаний соломкою огірок і ковбасу перемішуємо з нашаткованою капустою.
Додаємо цибулю, майонез, приправляємо до смаку.
2. Ніжний салат з крабових паличок з помідорами
Складові
- Помідор 1 шт
- Крабові палички 150 гр.
- Твердий сир
- Зубчик часнику
- Майонез
Приготування
Подрібнити палички крабові і помідор у формі соломки, потерти сир на тертці.
Додати видавлений часник, в кінці заправити майонезом.
3. Салат «Леді»
Складові
- Відварене куряче філе 300 гр.
- Консервований зелений горошок 150 гр
- Огірки 150 гр.
- Сметана 150 гр.
- Кріп пучок
- Сіль, перець за смаком
Приготування
Дрібними кубиками покришити огірки, а також куряче філе.
Додати дрібно нарізаний кріп і консервований горошок.
Заправити сметаною, посолити, поперчити і добре перемішати. Салат готовий.
4. Салат з копченою ковбасою
Складові
- Копчена ковбаса 100 гр.
- Сир 100 гр.
- Консервована кукурудза 1 банка (маленька)
- Сира морква 1 шт.
- Часник 3 зубчики
- Майонез 2 столові ложки
- Спеції на розсуд
Приготування
Нарізаний соломкою сир змішати з натертою копченою ковбасою і морквою.
Додати консервовану кукурудзу і часник.
Заправити майонезом, доповнити за смаком сіль і перець, красиво прикрасити зеленню. Чудово!
5. Салат «Наложниця»
Складові
- Кальмари
- Грудка куряча
- Сир
- Майонез
- Спеції за смаком
Приготування
Продукти з розрахунку 1: 1.
Відварити, розібрати на волокна курячу грудку, відварити кальмари (3 хв), і разом з сиром тонко порізати.
Продукти перемішати, додати спеції за смаком і заправити традиційним майонезом. Готово!
6. Салат «Французький»
Складові
- Варене яйце 4 шт
- Яблуко 2 шт
- Морква 2 шт. (Сира)
- Сир
- Цибуля
- Майонез
Приготування
Нам потрібно буде кругла формочка, щоб викласти прошарок продуктів для «Французького» салату.
Натираємо на тертці яблуко, яйця, моркву і сир.
1-ий прошарок викладаємо ошпарену цибулю і майонез
2-ий прошарок яблуко, шар майонезу
3-ій прошарок 2 яйця, шар майонезу
4-ий прошарок морквина, шар майонезу
5-ий прошарок сир
Продублювати прошарку: (яблуко / майонез, 2 яйця / майонез, морква / майонез і сир)
7. Крабові палички з квасолею
Складові
- Червона квасоля в соці 200 гр.
- Варене яйце 3 шт
- Зелень
- Крабові палички 200 гр
- Сметана
- Приправа до смаку
Приготування
Маленькими шматочками нарізані крабові палички, зелень і три яйця перемішати з квасолею.
Поперчити-посолити, заправити сметаною. Пальчики оближеш!
8. Салат з ананасом, копченою куркою, яблуком
Складові
- Куряча грудка копчена 300 гр
- Майонез
- кислувате яблуко 2 шт
- Консервований ананас 250 гр
- Приправа до смаку
Приготування
Яблуко і грудку ріжемо тонкими смужками, шматочки ананаса ділимо на двоє.
Змішати нарізані інгредієнти, заправити майонезом, посолити і поперчити.
9. Салат «Швидше нікуди» або «Загадка»
Складові
- Салямі однакову кількість з морквою
- Морква однакову кількість з салямі
- Твердий сир
- Яєчні млинці
- 2 зубчики часнику
Приготування
Млинці (5 листів) збити 4 яйця, півтори ст ложки крохмалю, сіль.
Нарізати млинці і салямі в формі соломки.
Змішати з сиром і морквою натертими на тертці для корейської моркви.
Заправити часником і спеціями за смаком.
10. Салат «Хвилинка»
Складові
- Сухарі білого хліба 100 гр
- Помідор 1 шт
- Плавлений сир 1 пачка
- Зелень
- Майонез
- Часник 1 зубчик
Приготування
Натертий плавлений сир перемішати з нарізаним помідором.
Додати сухарі, порізану зелень і заправити майонезом. Смачного!