Інгредієнти:
Картопля – 5 шт.;
Борошно – 300 г;
Яйце куряче – 3 шт.;
Олія рафінована – 5 столових ложок;
Молоко – 300 мл;
Цукор – 1 столова ложка;
Часник – 3 зубки;
Зелень;
Сіль.
Спосіб приготування:
Очищену картоплю відварити до готовності, а потім потовкти, щоб утворилося пюре. Пропустіть часник через прес та додайте до картоплі. Потім також додайте молоко, яйця та просіяне борошно. Все ретельно перемішаєте, щоб утворилася суміш однорідної консистенції. Залишіть її на 30 хвилин. Розігрійте олію на сковороді та смажте млинці з двох сторін. Вони дуже ніжні тому перевертати слід дуже обережно.
Смачного!