Перевірка ресторану, яка визначить причину отруєння, триває, пише Медіатор
Працівники Держпродспоживслужби відбирають взірці питної води, змиви з об’єктів зовнішнього середовища, продуктів харчування та обстежують персонал. Тим часом потерпілих стає більше. Як повідомили в Управлінні, вчора кількість хворих зросла до 10 осіб. Однак сьогодні, 3 жовтня, за неофіційними джерелами їх понад 20, зокрема діти.
Нагадаємо, 29 вересня у тернопільському закладі харчування компанія людей святкувала хрестини. Вранці, першого жовтня, семеро з них звернулись за допомогою до медзакладу. Хворих із симптомами гострої кишкової інфекції – температурою 38-40 градусів, діареєю та блювотою, госпіталізували в інфекційне відділення Тернопільської міської лікарні швидкої допомоги.
Потерпілі звернулись у поліцію, щоб домогтися покарання для недобросовісних осіб, через яких потрапили на лікарняні ліжка. Слідчі проводять розслідування та припускають, що кількість отруєних може бути більшою, оскільки серед гостей були люди з різних областей.
Основне джерело зараження фахівці визначать 3 жовтня.