Нам потрібно:
- 100 мл. води
- 130 мл. молока
- 10 г. цукру
- 6 г. сухих дріжджів
- 5 г. солі
- 50 г. масла кімнатної температури
- 400 г. борошна
- 1 яйце ( для змащування).
Приготування:
1. Молоко і воду нагріти, додати дріжджі, цукор і 2 ст.л.борошна, замісити опару і залишити на 15 хвилин, хай підходить.
2. Борошно просіяти і змішати з сіллю, додати до опари, масло і замісити тісто. Борошна більше не додавати! Залишити щоб підійшло.
3. Розкатати в прямокутник, нарізати смужками 1,5-2см. Обмотати сосиску, викласти на деко, хай підростуть, змастити яйцем і присипати кунжутом.
4. Випікати при температурі 180° 25-35 хвилин, залежно від вашої духовки. Смачного Вам!