Соковиті і ніжні голубці в духовці: тепер я готую тільки так!

04 липня 2018 р. 19:22

Я готую тепер тільки так! Голубці в духовці виходять дуже соковиті і ніжні.

Найсмачніше голубці виходять по закарпатському рецепту. Взимку в цій місцевості вам запропонують голубці з рисом і грибами в листі квашеної капусти, а влітку – апетитні рулети зі свіжої капусти з м’ясною начинкою, запечені в духовці.

Складові:

    Капуста білокачанна 3 кг
    Свинина 1 кг
    Смалець 150 г
    Сметана 130 г
    Томатна паста 30 г
    Вода 1,5 л
    Сіль за смаком
    Чорний перець (мелений) за смаком
    Цибуля 2 шт

Приготування:

Капусту відваріть і розберіть по листочкам.

Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на смальці.

М’ясо наріжте тонкими шматочками, відбийте, посоліть і поперчіть.

На капустяний лист покладіть м’ясо, а на нього чайну ложку обсмаженої цибулі. Заверніть рулетом.

Дно каструлі застеліть цілим капустяним листям, викладіть голубці, залийте окропом, підсоліть. Вода повинна покрити їх на 1-2 см.

Додайте томатну пасту і сметану. Поставте в розігріту до 160 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Готову страву прикрасьте зеленню, дрібно нарізаним часником і подавайте гарячою.

Смачного!

Джерело

Читайте також