Просто відмінно вийшло. Смаккисло–солодкий, дуже приємний, все в міру. Колір просто шикарний,тільки від одного виду хочеться спробувати. Квас добре газований, цевидно на фото. Це просто шикарний напій для втамування спраги і дляздоров’я! До речі, гіпертонікам, які страждають підвищеним тиском,рекомендують вживати чай з каркаде постійно. Він позитивно впливаєна зниження артеріального тиску і виводить з організму всю зайву рідину.
Складові:
- каркаде – 3 ст. л.
- цукор – 1 склянка
- родзинки білі – 10 шт.
- дріжджі сухі – 1 ч. л.
- лимонна кислота – ½ ч. л.
- вода – 3 л.
Як приготувати квас з каркаде:
1. 2,5 літра води закип’ятити і охолодити до теплої.
2. Залити каркаде 0,5 л кип’ятку, щоб вийшла міцна заварка. Настоятихвилин 10. Потім змішати заварку, пропущену через ситечко, ікип’ячену воду.
3. У банку змішати цукор, лимонку і дріжджі. Додати 10-15 штукродзинок.
4. Влити воду з каркаде. Добре розмішати. Накрити марлею і поставитив тепле місце.
5. Вже через кілька годин піде процес бродіння. Залишити бродити надобу. Потім розлити по зручним пляшках і поставити в холодильник.Раджу дати постояти в холодильнику 1-2 дні щоб квас дозрів, так вінстане смачнішим.
ПИЙТЕ НА ЗДОРОВ’Я!