Вам знадобиться:
- Капуста – 1,5 кг.;
- Олія рафінована – 2 столові ложки;
- Вода – 1 склянка;
- Манна крупа – ½ склянки;
- Сіль;
- Кріп;
- Кмин;
- Суміш перців;
- Панірувальні сухарі.
Для соусу:
- Сік томатний – 0,5 склянки;
- Часник – 2 зубки;
- Петрушка – 10 гр.
Спосіб приготування:
- Капусту дрібно наріжте. Візьміть каструлю, покладіть капусту, додайте олію, воду та протушкуйте 20 хвилин.
- Додайте манку, ретельно перемішайте.
- Після зніміть каструлю з плити та додайте спеції. Почекайте поки охолоне.
- Сформуйте котлети, обваляйте в сухарях та обсмажте на пательні до золотистої скоринки.
- Приготуйте соус: Часник розчавіть під пресом, петрушку подрібніть та додайте до томатного соку.
Подавати разом із соусом.
Смачного
Джерело