Смачні та ситні котлети без м’яса. П’ять рецептів, за якими готують під час посту

06 березня 2020 р. 20:15

Пропонуємо приготувати пісні котлети, які ні чим не поступаються м’ясним. Ваші близькі та родичі залишаться дуже задоволені. Ця страва не затримається на вашому столі.

Вам знадобиться:

  • Капуста – 1,5 кг.;
  • Олія рафінована – 2 столові ложки;
  • Вода – 1 склянка;
  • Манна крупа – ½ склянки;
  • Сіль;
  • Кріп;
  • Кмин;
  • Суміш перців;
  • Панірувальні сухарі.

Для соусу:

  • Сік томатний – 0,5 склянки;
  • Часник – 2 зубки;
  • Петрушка – 10 гр.

Спосіб приготування:

  1. Капусту дрібно наріжте. Візьміть каструлю, покладіть капусту, додайте олію, воду та протушкуйте 20 хвилин.
  2. Додайте манку, ретельно перемішайте.
  3. Після зніміть каструлю з плити та додайте спеції. Почекайте поки охолоне.
  4. Сформуйте котлети, обваляйте в сухарях та обсмажте на пательні до золотистої скоринки.
  5. Приготуйте соус: Часник розчавіть під пресом, петрушку подрібніть та додайте до томатного соку.

Подавати разом із соусом.

Смачного

Джерело

Читайте також