Теплий салат з буряку.
Вам знадобиться:
- Буряк – 430 гр.;
- Цибуля ріпчаста – 250 гр.;
- Часник – 2 зубки;
- Яйця – 2 шт.;
- Олія рафінована;
- Сіль кухонна;
- Перець чорний, мелений.
Як зробити:
- Відварений або печений буряк натріть на тертці з великими отворами.
- Наріжте цибулю не великими кубиками та обсмажте на пательні з додаванням олії.
- До цибулі додайте вичавлений часник. Перемішайте.
- До пательні додайте буряк, сіль, перець, перемішайте та обсмажте протягом 5 хвилин.
- Варені яйця натріть на тертці, додайте до овочів, перемішайте.
- Теплий салат подавайте до столу.
Смачного!