Скумбрія, запечена в духовці. Спробувавши один раз, будете постійно цю рибку робити саме так!

26 вересня 2018 р. 19:15

Спробувавши один раз, будете постійно цю рибку робити саме так!

Приготуйте такі продукти..
1. Скумбрія свіжоморожена - 1 кг. (десь три рибки)
2. Цибуля - чим більше, тим краще! (У мене йде п'ять хороших цибулин)
3. Сметана!!! В рецепті йде майонез....але я не даю його
4. Кетчуп (використовую свій домашній)
5. Спеції...які вам до вподоби

Приготування

1. Рибу почистити, нарізати шматочками.

2. Цибулю почистити, ріжемо півкільцями.

3. Рибу поміщаємо в миску, додати 4-5 ст. ложок сметани і 4-5 ст. ложок кетчупу, спеції за смаком, перемішуємо.

4. Потім на деко, викласти папір для запікання, трохи змащуємо олією, викласти рибу, а між шматочками риби викладаємо цибулю півкільцями. І все це смавимо в духовку, температура 180 гр. Готується приблизно 20-30 хвилин. Я орієнтуюся завжди по цибульці, як тільки цибуля м'ягенька і соковита - страва готова!

Смачного!

Читайте також