Які продукти знадобляться:
- Цукор – 70 г;
- Кефір – 260 г;
- Яйця – дві штуки;
- Сир домашній – 210 г;
- Борошно – 190 г;
- По 10 грамів соди, солі та ванільного цукру.
Приступаємо до приготування
У глибокий посуд розбийте яйця і всипте в них два види цукру, а також сіль. Розмішайте.
Потім влийте кефір, покладіть сир і за допомогою міксера змішайте інгредієнти.
Борошно і соду з’єднайте і додайте в основу. Вимісіть тісто, а після закрийте плівкою і на 15 хвилин дайте спокій.
Помістіть сковорідку на вогонь середньої інтенсивності, нагрійте і влийте не більше 10 мілілітрів олії. Оладки формуйте, викладаючи їх на сковорідку за допомогою ложки.
Обсмажте оладки з однієї й іншої сторони до рум’яності.