Також якість сиру має ключове значення. Чим жирніше, тим краще. Це аксіома. Калорійно, ну і що ?? Краще з’їсти маленький шматочок хорошого, ніжного і навіть соковитого сирника, ніж давитися великим шматком сухого.
Інгредієнти для тіста:
- 200 г пшеничного борошна
- 100 г пудри
- 150 г вершкового масла
- 1 ½ чайної ложки розпушувача
- 2 яйця
Розтерти масло з пудрою на пух, поступово додати жовтки і борошно просіяне з розпушувачем. З білків збити піну і акуратно поєднати з тістом.
Інгредієнти для сиру:
- 1 ½ кг білого сиру, змеленого двічі
- 5 яєчних жовтків
- 2 яйця
- 1 склянкa олії
- терта цедра 1 лимона
- ½ склянки сметани
- 2 склянки цукру
- 2 пудинги ванільні
- 1 ванільній цукор
Сир змішати з пудингом. Яєчні жовтки змішати з цукровою пудрою, додати сир і поступово: олію, сметану, цедру і ванільній цукор, перемішуючи до отримання однорідної маси.
додатково:
2 столові ложки розчинної кави
Інгредієнти на верхній шар:
- 5 білків
- 5 столових ложок пудри
- Білок збити, поступово додаючи пудру на стійку піну.
Приготування:
Викладаємо тісто.
Тепер нам потрібно посипати через сито ½ кількості кави.
Викладаємо сирну масу.
У розігріту духовку поміщаємо сирник і випікаємо 60 хвилин при. 200-220 ºС.
Вийняти з духовки і посипати ½ кількості кави.
Тепер викладаємо піну.
Знову випікаємо 20-25 хвилин при температурі 200 ºС.
Смачного та приємного чаювання!