Салат, який раніше готували і на святковий стіл, а зараз чомусь про нього забули. А він дуже смачний!

12 листопада 2020 р. 20:20

ІНГРЕДІЄНТИ

Морква

400 г

Сир ковбасний копчений

250 г

Часник

за смаком

Вода

20 мл (кип'яток)

Майонез

4 ст. л

ПРИГОТУВАННЯ:

В першу чергу натріть моркву за допомогою терки з великими вічками.

Найсмачніше салат виходить з ковбасним підкопченим сиром, але він повинен бути найвищої якості. Якщо ви такий купити не можете, то його можна замінити на плавлені сирки, але вони теж повинні бути смачними.

Натріть сир так як морквину. Щоб він не прилипав і натирався красивою соломкою, змастіть тертку олією.

Далі потрібно видавити часник через прес. Його кількість регулюйте в залежності від своїх смакових переваг. Після того, як ви видавили часник, складіть його в піалу, залийте окропом і потримайте хвилину. Ця процедура дозволить йому ще більше розкрити свій запах.

Всі підготовлені інгредієнти складіть в салатницю, додайте майонез і перемішайте. Майонез можете замінити натуральним йогуртом або жирною сметаною. У мене сир досить солоний, тому я солі не додаю.

Усе! Готово! Можна подавати на стіл!

Джерело: jemchyjinka.ru

Читайте також