1. Біле:
- 6 білків
- 200 г цукру
- 50 г пшеничного борошна
- 150 г картопляного борошна( крохмаль)
- 1 столову ложку оцту
- ½ чайної ложки розпушувача
Білки збивати на стійку піну, поступово додавайте цукор збийте на стійке безе. Потім поступово додати решту інгредієнтів і акуратно, але ретельно перемішати.
2. Темне:
- 6 яєць
- ¾ склянки цукру
- 1 скл борошна пшеничного
- 2 столові ложки какао
- 1 чайна ложка порошку випічки
Білки збити на стійку піну, додати цукор і збийте на безе. Потім додати жовтки і перемішати. Наприкінці додати просіяного борошна, розпушувач і какао. Акуратно, але ретельно перемішати.
Деко 25 x 36см
Виконання смугастого коржа. На формі класти ложку тісту почергово темного і білого (поруч один з одним, а потім темно-біле і навпаки).,потім м’яко вирівнюємо верх.
Випікайте протягом 45 хвилин при температурі 180 градусів. Потім остудити.
Нарізати на 3 рівні коржі.
Інгредієнти для маси сирної:
- 1 кг сиру перемеленого
- 1скл. цукру
- 6 яєчних жовтків
- 3 чубаті ложки картопляного борошна( крохмаль)
- ванільний цукор
- ½ склянки молока
- 200 г вершкового масла або маргарину
Сир, вершкове масло, цукор і жовтки покласти у велику каструлю.Підігріти всі інгредієнти до повного розчинення.Муку розпустити в ½ склянки молока. В масу сирну що вариться, влити розчин молока і муки.Варити до тих пір, поки суміш не почне густіти.
Складання:
Смугастий корж+½ маси сирної( виливаємр теплою на корж і вирівнюємо).
І знову смугастий корж+½ маси сирної,накриваємо смугастим коржом,який поливаємо шоколадною помадкою та посипаємо кокосовою стружкою