За 3 хвилини розмішали тісто, і доки закипів чайник — торт в духовці практично готовий. Намазали повидлом або згущеним молоком, і вже смачно, а якщо кілька годин просочиться — буде просто неймовірно смачно! Простіше не придумаєш!
Інгредієнти:
- Кефір – 1 склянка
- Цукор – 1 склянка
- Пшеничне борошно – 1 склянка
- Какао-порошок – 2 ст. л.
- Сода – 1 ч. л.
Приготування
1. Змішайте кефір з содою. Борошно, цукор і какао розмішайте окремо і висипте в кефір.
2. Змастіть форму маслом, постеліть пергаментний папір. Вилийте тісто.
3. Випікайте приблизно 20-25 хвилин при температурі 200 градусів. Готовність можна перевірити дерев’яною паличкою або сірником — якщо паличка залишається сухою, означає все готово.
Готовий корж можна полити зверху глазур’ю, а можна розрізати навпіл і перекласти будь-яким повидлом, кремом з ягодами або згущеним молоком. Можна подавати до столу одразу, але краще залишити просочитися хоча б на кілька годин. Смачного і діліться простим рецептом з друзями.