Інгридієнти:
- яєчний білок 2 шт.
- цукор 200 г
- молоко 200 мл
- борошно 200 г борошна
- вершкове масло 25 г
- ванільний цукор 10г
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ....
Важко повірити, що настільки просто приготувати ці хрусткі ласощі, та ще й без спеціальної вафельниці, на звичайній домашній сковорідці . Тим не меньше, це так.
А вже чим їх наповнити, вирішуйте самі. Змішайте білок з цукром і ванільним цукром. Та маслом..
Додайте молоко, борошно і замісіть тісто без грудок.
На холодній поверхні сковороди дуже тонко розмажте трохи тіста.
Підсмажуйте вафлю на невеликому вогні з однієї й іншої сторони.
Звертайте в теплому вигляді, інакше вона потріскаються.
Краще використовувати дві сковороди, тоді вони по черзі будуть остигати....тому що на гарячій не вийде! Випробувано...