Пухкі пончики на кефірі нашвидкоруч

15 вересня 2018 р. 14:34

Рецепт, як приготувати пончики нашвидкоруч

Як швидко приготувати пончики

  1. Розтоплюємо масло до кімнатної температури, а потім змішуємо до однорідної маси з яйцем і цукром.
  2. Готуємо тісто: додаємо в суміш борошно, ванілін і розпушувач. Борошна буде досить, коли ви побачите, що тісто більше не прилипає до рук.
  3. Ставимо скoвоpoдy з олією нaгpіватися. Присипавши стіл борошном, розгортаємо тісто завтовшки близько 1 см, а за допомогою двох різних склянок вирізаємо кружечки, які і стануть пончиками.
  4. Обсмажуємо пончики з двох боків до рум’яного кольору, знімаємо зі сковороди та паперовими серветками знімаємо надлишки жиру.

Пончики подаємо теплими, присипавши цукровою пудрою.

Читайте також