Зручність цього рецепта полягає ще і в тому, що послідовність дій можна довільно міняти місцями.
І при цьому результат все одно буде дуже смачним.
Складові для тіста: яйця – 3 шт. борошно – 3 склянки цукор 2 – склянки молоко – 1 склянка цукор ванільний – 1 пакетик какао-порошок – 3 ст.л. розпушувач – 1 ч.л. для крему: сметана – 250 мл вершки – 250 мл йогурт – 250 мл цукор – 1 склянка Простий та смачний тортик на швидку руку.
Рецепт приготування
Яйця збити міксером разом з цукром. Розпушувач тіста перемішати з борошном, а краще разом просіяти.
Всі інгредієнти перемішати в одному посуді. Духовку включити нагріватися на 200 градусів. Тісто вилити у форму для випічки і поставити в духовку.
Випікати до готовності. Остудити готовий торт і розрізати корж на 2 частини вздовж. Для крему збити сметану з цукром і додати йогурт.
Вершки для крему збити окремо і потім змішати зі сметаною масою. Кремом промазати коржі з усіх боків.
Прикрасити домашній торт на швидку руку на власний смак – фруктами, шоколадною або кокосовою стружкою, горіхами, глазур’ю.
Смачного!