Простий рецепт рогаликів. Тісто виходить дуже ніжним, випічка тане у роті

11 жовтня 2020 р. 19:56

Щоб потішити своїх рідних пропоную приготувати дуже смачні рогалики до чаю. Тісто виходить ніжним, а готова випічка тане у роті. До того ж рецепт вкрай простий.

Інгредієнти:

  • 1п.маргарину
  • 100грм.дріжджів(пресованих)
  • 3-яйця
  • 1склянка сметани(200грм)
  • 0,5 ч.л. солі

Приступаємо до приготування:

Яйця збити і додати сіль, злегка розтоплюєм маргарин і додаєм в яєчну масу, потім дріжджі і сметану, все добре розмішати щоб розійшлися дріжджі. Борошна взяти стільки щоб замісити м’яке тісто. Тісто в мене не стоїть для того щоб підійти, роблю відразу рогалики. Начинка будь яка на ваш смак, в мене вишні, робимо рогалики.
Випікати при 180градусів 20хв.і посипаємо цукровою пудрою.
СМАЧНОГО!

Джерело

Читайте також