Піца-хліб за 20 хвилин: як здивувати своїх близьких смачною стравою

05 грудня 2019 р. 19:39

Якщо ви любите піцу, то зовсім необов’язково щоразу готувати її в піцерії. Але, звичайно, не всім захочеться провести пару годин біля плити. Та й у тіста є свої нюанси, які ще потрібно вловити. Але це не означає, що виходу немає!

Сьогодні ми пропонуємо вам скористатися простим, але смачним рецептом. На те, щоб приготувати будь-яку страву, у вас піде не більше 15 – 20 хвилин. До того ж і з тістом возитися не доведеться. Для цього рецепта вам буде потрібно тільки французький багет і інгредієнти для начинки!

Рецепт піци-хліба

Щоб швидко приготувати піцу, купите французьку булку (багет). Звичайно, ви можете взяти і звичайний білий хліб. Але багет смачніший і ніжніший, тому страва з нього вийде кращою. Можете вважати, що база для начинки у вас вже є. А що ви покладете зверху, залежить тільки від ваших уподобань. Класична піца може включати шинку, копчену ковбасу, помідори і курку. Але ось сир бажано використовувати в будь-яких варіантах. Також не обійтися без томатної пасти (або кетчупу).

Рекомендуємо вам заздалегідь розрізати хліб на порційні шматки. Необов’язково доводити ніж до кінця булки, щоб вона зберегла цілісність. Поки ви готуєте начинку, розігрійте духовку до 250 градусів. Багет розріжте навпіл уздовж. З нього у вас може вийти цілих 2 піци.

Спочатку змастіть поверхню томатною пастою, а потім розподіліть по ній начинку. Зверху посипте натертим сиром. Але також можна додати улюблену зелень або ананаси. Все залежить тільки від ваших смакових пристрастей!

Готову страву відправте в розігріту духовку на кілька хвилин. Слідкуйте за тим, щоб сир розплавився. Це в середньому займає 5 – 7 хвилин. Коли це станеться, дістаньте піцу – вона готова! Смачного!

Цей рецепт підходить тим, хто не дуже любить витрачати час біля плити. Але також ним можна скористатися, якщо до вас раптово нагрянули гості. Двома багетами з начинкою ви зможете нагодувати компанію з 4 – 5 людей. Сподіваємося, що ви оціните цю швидку піцу! Поділіться з нами своєю улюбленою начинкою і розкажіть, чи готуєте ви страву дома чи віддаєте перевагу замовленій.

Джерело

Читайте також