Інгредієнти
- яйце 2 шт.
- пшеничне борошно 2 скл.
- кефір 1 скл.
- цукор 1 скл.
- розпушувач 10 г
- ванілін
- родзинки 100 г
- вершкове масло 1 ст. л.
Приготування
У глибокій мисці за допомогою блендера змішайте яйця, цукор і кефір.
Помішуючи, насипте частинами борошно, додайте розпушувач, ванілін і родзинки.
Форму для випічки змастіть маслом, вилийте в неї тісто.
Випікайте пиріг протягом 30-35 хвилин при температурі 180 градусів. Готовність перевірте сірником.
Апетитний пиріг з ванільним ароматом можете посипати цукровою пудрою або полити глазур’ю.
Подавайте ласощі до чаю і насолоджуйтеся приємною випічкою в компанії друзів, з якими, до речі, було б непогано поділитися цим рецептом!