Інгредієнти :
Апельсин – 3 шт.
Часник – 3 зуб.
Курка – 1,6 кг.
Розмарин – 10 гр.
Імбир свіжий – 10 гр.
Борошно кукурудзяне – 10 гр.
Соєвий соус – 50 мл.
Приготування:
Вичавити сік з апельсина. Натерти імбир на тертці, часник дрібно порізати. Додати все до апельсинового соку, влити соєвий соус.
Курку покласти в поліетиленовий пакет, залити маринадом, додати розмарин, закрити і поставити в холодильник на 3 години.
Вийняти і викласти курку в форму для запікання, відправити в духовку при температурі 180 градусів на 30-40 хвилин, потім перевернути і запікати стільки ж.
Маринад процідити, довести до кипіння і варити на повільному вогні, поки не випаруватися половина рідини.
Потім додати кукурудзяної муки і помішуючи продовжити варити до загустіння для соусу. Готову курку подавати з соусом.
Смачного!
Джерело: wworld.com.ua