Я робила вперше, тому брала половину порції, вийшло 5 трубочок, а вам даю повний рецепт.
ІНГРЕДІЄНТИ
- яєчний білок 2 шт.
- цукор 200 г
- молоко 200 мл
- борошно 200 г
- вершкове масло 25 г
- ванільний цукор 10г
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Важко повірити, що настільки просто приготувати ці хрусткі ласощі, та ще й без спеціальної вафельниці, на звичайній домашній сковорідці . Тим не менше, це так. А вже чим їх наповнити, вирішуйте самі. Змішайте білок з цукром і ванільним цукром. Та маслом.. Додайте молоко, борошно і замісіть тісто без грудок. На холодній поверхні сковороди дуже тонко розмажте трохи тіста. Підсмажуйте вафлю на невеликому вогні з однієї й іншої сторони. Звертайте в теплому вигляді, інакше вона потріскаються. Краще використовувати дві сковороди, тоді вони по черзі будуть остигати....тому що на гарячій не вийде! Випробувано...
Смачного!
Рецептом поділилась Lena Lena