Cкладові
- Перець – 2 кг.
Для маринаду:
- Вода – 1 літр
- Цукор – 1,5 склянки
- Оцет 9% – 100 мл
- Рослинна олія – 1 стакан
- Сіль – 2 ст. ложки
- Чорний перчик горошком – за смаком
Рецепт приготування
Перець помити, видалити плодоніжки і насіння, розрізати на четвертинки.
Приготувати гарячий маринад, з’єднавши всі приготовані інгредієнти зазначені в рецепті.
Викласти перець в маринад, довести до кипіння на середньому вогні, варити 5 хвилин.
Перекласти перець в стерилізовані банки. Маринад довести до кипіння.
Залити банки маринадом. Закатати, перевернути, укутати, залишити до повного охолодження. Смачного!