Сир і ковбасу грубо натріть, використовуючи терку. Дрібненько наріжте зелень і видавіть в ковбасно-сирну начинку часник. Все перемішайте.
Формування крихітних пиріжків
Для початку тісто розділіть на чотири шматки і кожен розкачайте в дуже тоненький пласт (2-2,5 мм).
Візьміть пельменницю і добре присипте її борошном. Зверху покладіть розкачане тісто, в кожне поглиблення накладіть начинку і накрийте другим пластом з тіста. Потім розкачайте качалкою і видавіть пиріжки.
Деко змастіть маслом і викладіть на нього отримані заготовки. Змастіть їх яйцем, що залишилося, яке перед цим збийте.
Готуйте в попередньо розігрітій духовці приблизно 25 хвилин при 180 ° С.