Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
– кабачки, 300 г;
– шинка, 50 г;
– кріп і петрушка;
– сир, 70 г;
– яйце, 1 шт;
– борошно, 3 ст.л;
– жовток, 3 шт;
– Сіль і перець, спеції.
Процес приготування
Кабачки натираємо і трохи солимо, залишаємо на годину, щоб пустили сік.
Зелень дрібно ріжемо, сир тремо на тертці, шинку ріжемо шматочками.
Змішуємо всі продукти, додаємо яйце, перемішуємо.
Солимо і перчимо, всипаємо улюблені спеції для овочів, борошно і вимішуємо.
Викладаємо масу в сковороду і в середині робимо дирочку, в яку викладаємо жовток, посипаємо тертим сиром.
Смажимо по 5 хвилин з кожного боку під кришкою на невеликому вогні