Необхідні інгредієнти
- 250 гр вершкового масла
- 250 гр цукрового піску
- 4 яйця
- половина чайної ложки солі
- 1 чайна ложка розпушувача
- 300 гр борошна
- 1 столова ложка ванільного цукру
- 1 кг яблук
- 2 столові ложки лимонного соку
- 1 чайна ложка кориці
- цукрова пудра за смаком
Процес приготування
В першу чергу очищаємо яблука від шкірки і вирізаємо сердцевинки. Після чого нарізаємо м’якоть невеликими шматочками і скроплюємо лимонним соком. Додаємо корицю і добре перемішуємо все.
Тепер беремося за приготування тіста. Для цього розм’якшуємо вершкове масло і об’єднуємо його з двома видами цукру і сіллю.
Використовуючи міксер, збиваємо все.
Після чого по одному вбиваємо яйця і продовжуємо процес збивання.
Потім просіваємо сюди борошно і розпушувач. Замішуємо тісто.
Тепер відправляємо сюди яблука і добре перемішуємо.
Беремо деко і застеляємо його пергаментним папером. Виливаємо сюди підготовлене тісто і ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 20-30 хвилин.
Після закінчення потрібного часу пиріг готовий. Залишаємо його остигати і перед подачею посипаємо цукровою пудрою.