Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- печериці – 200 г;
- картопля – 2 шт;
- морква – 1 шт;
- цибуля – 1 шт;
- вершки – 100 мл;
- плавлений сирок – 1 шт;
- кріп, сіль, перець;
- олія;
- вода – 2 л.
Процес приготування
Нагріваємо воду. Готуємо овочі – картоплю ріжемо кубиками, цибулю також дрібним кубиком, морква – тремо на тертці.
Висипаємо картоплю в воду і варимо протягом 10 хвилин.
Гриби ріжемо на тонкі часточки.
Цибулю і моркву пасеруємо в олії, всипаємо гриби і обсмажуємо протягом 10 хвилин.
Перекладаємо масу в суп, додаємо кубики сирка, вершки, солимо до смаку.
Суп варимо 5 хвилин, потім додаємо кріп і варимо ще пару хвилин.
Подавати до столу можна з часниковими сухариками або пампушками.