Надзвичайна смакота! Приготуйте грибний шашлик, який здатен втерти носа маринованому м’ясу!

01 червня 2018 р. 18:55

Гарна сонячна погода, легкий вітер і у вас вихідний… Як же ви проведете вільний час? Звичайно, підете на пікнік разом з сім’єю і друзями. Приготування шашлику – цілком звичайна справа. Але як щодо креативного і не менш смачного доповнення до нього?

Шашлик із грибів незмінно ароматний, соковитий і смачний. Відкиньте убік ідею з обсмажуванням продукту з цибулею або морквою. Потрібно просто замаринувати гриби на півгодини, нанизати на шпажки і запекти в духовці. Взяти таке частування з собою – чудова ідея.

Складові:

    печериці – 600 г
    лимонний сік – 2 ч. л.
    соєвий соус- 4 ст. л.
    кріп – 1 пуч.
    паприка – 1 ч. л.
    соняшникова олія – 4 ст. л.
    сіль за смаком

Приготування:

1.Гарненько помийте гриби. Розстеліть на чистій поверхні рушник. Перекладіть на нього гриби, щоб вся зайва рідина увібралася.

2. Помістіть гриби в пакет. Туди ж додайте рослинну олію і соєвий соус, паприку, сіль, лимонний сік, а також подрібнений кріп.
Пропустить через 11

3. Закрийте пакет. Потрусіть вміст. Залиште так на 30 хвилин.

4. Змочіть шпажки водою. Мариновані гриби потрібно нанизати на шпажки.

5. Розігрійте духовку до 200 ° С. Перенесіть шпажки з грибами на деко. Запікайте 15 хвилин.

Ця ідея – не просто овочеве доповнення до м’ясних шашликів. Якщо у вашій компанії є ті, хто з якихось своїх причин відмовився від вживання м’яса, вони із задоволенням пригостяться таким шашликом. Виїжджаючи на природу, захопіть з собою побільше овочів. Приготуйте легкий салат і проведіть час не тільки добре, але й смачно.

Джерело: Жіночий світ

Читайте також