Мега смачний морквяний салат по-корейськи з куркою і огірками

05 червня 2019 р. 16:54

Складові:

 

  1. куряче філе – 450 гр.
  2. морква (по–корейськи) – 450 гр.
  3. яйця – 3 штуки
  4. свіжий огірок – 3-4 штуки
  5. сир – 60 грам
  6. майонез за смаком
  7. сіль за смаком

Морквяний салат по-корейськи, рецепт риготування:

Куряче філе відварити в підсоленій воді до готовності.

Остуджуємо і нарізаємо кубиками. Яйця також нарізати кубиками.

Огірки очищені від шкірки, нарізаємо кубиками. Додаємо натертий на тертці сир.

Додаємо моркву по–корейськи. Заправляємо майонезом.

Перемішуємо, солимо до смаку. Подаємо через 30 хвилин.

Джерело

Читайте також